GITEX GLOBAL - October 2022 - Dubai

Agenda

13:00 - 14:00

13:00 – 13:05
10 October 2022 | 5 Minutes
Paid
  • Marketing Mania
  • Track: Marketing Mania
  • Hall 7, Tech Talks

Welcome Address

Welcoming address by MC

Speakers

Mimi Nicklin

Bestselling Author, Creative CEO?

Freedm

13:05 – 13:25
10 October 2022 | 20 Minutes
Paid
  • Marketing Mania
  • Track: Marketing Mania
  • Hall 7, Tech Talks

Keynote: Harnessing AI in marketing ethically for competitive advantage

Speakers

Katie King

UK Government All-Party Parliamentary Group (APPG) task force, Author & CEO

AI in Business 

13:25 – 13:45
10 October 2022 | 20 Minutes
Paid
  • Marketing Mania
  • Track: Marketing Mania
  • Hall 7, Tech Talks

Growth marketing and data analytics for becoming a top notch company

Having built an array of prestigious brands such as St Regis Hotel Group, The Ministry of AI, Canon and Jashanmal, scaled Mint Stalk to become one of the fastest growing digital agencies in only two years

Speakers

Alyssa Al Maiahi

Founder & CEO 

Mint Stalk

13:45 – 14:15
10 October 2022 | 30 Minutes
Paid
  • Marketing Mania
  • Track: Marketing Mania
  • Hall 7, Tech Talks

Panel discussion: Persona based marketing in a digital age using AI and ML

• Leveraging data analytics and AI for micro-segmentation of data
• How do you hyper-personalise customer experience using data? 

Speakers

Sabinije von Gaffke

Catalyst, Moderator, Speaker, TV Host, Head of Sustainability and Global Partnerships

"Planet IX/Nibiru Studios & The Planet Nine Foundation"

Sweden

Marwa Kabbour

Group Head of Marketing and Corporate Communication

Al Masaood

United Arab Emirates

Reda Baybars

Sales Director

Luxembourg

Talkwalker

14:00 - 15:00

14:15 – 14:40
10 October 2022 | 25 Minutes
Paid
  • Marketing Mania
  • Track: Marketing Mania
  • Hall 7, Tech Talks

The power of empathy in storytelling

Speakers

Mimi Nicklin

Bestselling Author, Creative CEO?

Freedm

14:40 – 15:00
10 October 2022 | 20 Minutes
Paid
  • Marketing Mania
  • Track: Marketing Mania
  • Hall 7, Tech Talks

Jumping through the customer hoops

The death of the linear funnel and customer journey
Rethinking advocacy
Ongoing relationships beyond individual transactions

Speakers

Ghassan Kassabji

Chief Growth Officer

Extend - The Ad Network

Saudi Arabia

15:00 - 16:00

15:00 – 15:40
10 October 2022 | 40 Minutes
Paid
  • Marketing Mania
  • Track: Marketing Mania
  • Hall 7, Tech Talks

Panel discussion: Going beyond data: Connecting customer experience (CX) to revenue

As per Gartner, by 2023, 25% of organizations will amalgamate marketing, sales and CX into a single function. Cost constraints and overlapping functional activities will drive amalgamation aimed at reducing duplicative efforts, and standardizing and centralizing operations across marketing, sales and customer experience (CX). Can you go beyond data once in a while? • Personal connect: Does this guarantee loyalty? • Customer and employee experience: Can you incentivize both?

Speakers

Inass Farouk

Marketing Director

Microsoft

Vaibhav Gogia

Chief of Staff - Corporate Services

Aditya Birla Group

India

15:40 – 16:10
10 October 2022 | 30 Minutes
Paid
  • Marketing Mania
  • Track: Marketing Mania
  • Hall 7, Tech Talks

Weyay case study: How we launched Kuwait’s first digital bank in 12 months

• Trust and relevance in the emerging ecosystem of services and an aggressive competitive landscape. • Meeting digital needs of the next generation with a signature brand experience 

Speakers

Aamir Fadhel

Deputy GM & Head of Consumer Banking

National Bank of Kuwait

Rebecca Bezzina

SVP & MD

R/GA

16:00 - 17:00

16:10 – 16:30
10 October 2022 | 20 Minutes
Paid
  • Marketing Mania
  • Track: Marketing Mania
  • Hall 7, Tech Talks

The Proteus Effect and the need for Digital Identity

Speakers

Hosni Zaouali

AdaptiKa & Lecturer, Stanford University

CEO of Tech

United States of America

16:30 – 16:35
10 October 2022 | 5 Minutes
Paid
  • Marketing Mania
  • Track: Marketing Mania
  • Hall 7, Tech Talks

Closing remarks

10:00 - 11:00

10:50 – 11:00
11 October 2022 | 10 Minutes
Paid
  • Marketing Mania
  • Track: Marketing Mania
  • Hall 7, Tech Talks

Welcome Address

Welcoming address by MC

Speakers

Mimi Nicklin

Bestselling Author, Creative CEO?

Freedm

11:00 - 12:00

11:00 – 11:20
11 October 2022 | 20 Minutes
Paid
  • Marketing Mania
  • Track: Marketing Mania
  • Hall 7, Tech Talks

Unleashing the full power of the Unreal Engine: Providing a hyper-realistic Metaverse 3.0 experience

  • 3D Avatar & Object Scanning for The metaverse: The new age storytelling
  • Realistic scanning and transforming real-life objects into useful avatars

Speakers

Jeremiah Lopez

COO

Everdrome

Czech Republic

11:20 – 11:40
11 October 2022 | 20 Minutes
Paid
  • Marketing Mania
  • Track: Marketing Mania
  • Hall 7, Tech Talks

How Web 3.0 will change the future of branding

Speakers

Mark Adams

Sr. VP & Chief Innovation Officer

Vice

11:40 – 12:00
11 October 2022 | 20 Minutes
Paid
  • Marketing Mania
  • Track: Marketing Mania
  • Hall 7, Tech Talks

Metaverse marketing: Avatars, NFTs and the subsequent storytelling impact

• Digital content changes: Create, consumer and share
• Growth marketing and data analytics

Speakers

Clement Foucher

Co Founder

France

Metav.rs

12:00 - 13:00

12:00 – 12:20
11 October 2022 | 20 Minutes
Paid
  • Marketing Mania
  • Track: Marketing Mania
  • Hall 7, Tech Talks

Leveraging web 3.0 in brand awareness, storytelling, data analytics and growth marketing

Speakers

Ryan Peterson

VP Head of Accelerate Solutions

Unity Technologies

Canada

12:20 – 13:00
11 October 2022 | 40 Minutes
Paid
  • Marketing Mania
  • Track: Marketing Mania
  • Hall 7, Tech Talks

Panel discussion: Develop a roadmap: 3D to metaverse

Speakers

Vincent Ghossoub

Venture Partner

MEVP

Sabinije von Gaffke

Catalyst, Moderator, Speaker, TV Host, Head of Sustainability and Global Partnerships

"Planet IX/Nibiru Studios & The Planet Nine Foundation"

Sweden

Tareq Fouad

Head of Growth

Shorooq Partners

United Arab Emirates

14:00 - 15:00

14:00 – 14:20
11 October 2022 | 20 Minutes
Paid
  • Marketing Mania
  • Track: Marketing Mania
  • Hall 7, Tech Talks

Opportunities in the metaverse and its directions

  • Social gaming as a metaverse platform
  • Brand storytelling versus incognito feedback

Speakers

Lee Lin Liew​

CMO

Decentral Games

14:20 – 14:50
11 October 2022 | 30 Minutes
Paid
  • Marketing Mania
  • Track: Marketing Mania
  • Hall 7, Tech Talks

Panel discussion: Driving growth with social

How to outwit your competitors with social data The most efficient ways to scale communities without compromising on quality How to reinvigorate your social campaigns with smarter strategies How brands at the forefront of social media marketing are using social for growth How to level-up your influencer marketing strategy

Speakers

Namrata Balwani

Founder

TOUGHLOVE Advisors

United Arab Emirates

Dominique Whitman

Enterprise Client Success Director

United Arab Emirates

Meltwater

14:50 – 15:20
11 October 2022 | 30 Minutes
Paid
  • Marketing Mania
  • Track: Marketing Mania
  • Hall 7, Tech Talks

Fireside chat: Web3 Marketing - How it Works and Why its Different

Speakers

Alex DeVries

Founder

Digiconomist

Steven Kalifowitz

Chief Marketing Officer,

Crypto.com

15:00 - 16:00

15:20 – 16:00
11 October 2022 | 40 Minutes
Paid
  • Marketing Mania
  • Track: Marketing Mania
  • Hall 7, Tech Talks

Influencer marketing: How to use it effectively?

We all know that content creators provide huge value for advertisers, but with the industry constantly developing it can be hard to stay ahead of the trends. In this session, we're deep diving into how advertisers can harness the power of social media and content creators most effectively in order to maximise their reach and engage their target audience. 

Speakers

Ben Jeffries

Co-Founder

Influencer.com

Caspar Lee

Co-Founder

Influencer.com

Mimi Nicklin

Bestselling Author, Creative CEO?

Freedm

Pranay Pathole

Tech Friend of Elon Musk, Software Developer & System Engineer

Tata Consultancy Services

16:00 - 17:00

16:00 – 16:30
11 October 2022 | 30 Minutes
Paid
  • Marketing Mania
  • Track: Marketing Mania
  • Hall 7, Tech Talks

Working with influencers in 2022

Speakers

Mike Alnaji

Director of Content Creators & Brand Partnerships

New Media Academy

United Arab Emirates

Lowi Sahi

Founder

Sahi Media

United Arab Emirates

Ahmed Al Nasheet

Rapper, Influencer

United Arab Emirates

EA Middle East Ambassador for FIFA and Star Wars

16:30 – 16:35
11 October 2022 | 5 Minutes
Paid
  • Marketing Mania
  • Track: Marketing Mania
  • Hall 7, Tech Talks

Closing Remarks

10:00 - 11:00

10:50 – 11:00
12 October 2022 | 10 Minutes
Paid
  • Marketing Mania
  • Track: Marketing Mania
  • Hall 7, Tech Talks

Welcome Address

Welcoming address by MC

Speakers

Mimi Nicklin

Bestselling Author, Creative CEO?

Freedm

11:00 - 12:00

11:00 – 11:20
12 October 2022 | 20 Minutes
Paid
  • Marketing Mania
  • Track: Marketing Mania
  • Hall 7, Tech Talks

Sonic branding: The psychology impacting customer experiences

  • Emotional impact
  • Elements of audio branding that could generate revenue

Speakers

Uli Reese

Author of 101 Great Minds & Global CMO

Amp

Germany

11:20 – 11:50
12 October 2022 | 30 Minutes
Paid
  • Marketing Mania
  • Track: Marketing Mania
  • Hall 7, Tech Talks

Panel discussion: Sonic in the metaverse

Speakers

Uli Reese

Author of 101 Great Minds & Global CMO

Amp

Germany

Calle Sjoenell

Chief Creative Officer Nordics

Meta

Sweden

11:50 – 12:20
12 October 2022 | 30 Minutes
Paid
  • Marketing Mania
  • Track: Marketing Mania
  • Hall 7, Tech Talks

Digital experiences and metaverse as an effective and immersive story telling tool

Speakers

Tieske Hendricks

Global Managing Director

United Arab Emirates

MCH - Global

12:00 - 13:00

12:20 – 13:00
12 October 2022 | 40 Minutes
Paid
  • Marketing Mania
  • Track: Marketing Mania
  • Hall 7, Tech Talks

Fireside chat: The power of music to reach and engage with audiences

Speakers

Rick Blaskey

MD

The Music & Media Partnership

14:00 - 15:00

14:00 – 14:20
12 October 2022 | 20 Minutes
Paid
  • Marketing Mania
  • Track: Marketing Mania
  • Hall 7, Tech Talks

Doing Digital Right: How companies can wing the digital revolution

Speakers

Rob Beswick

MD UAE

Virgin Mobile

United Arab Emirates

14:20 – 15:00
12 October 2022 | 40 Minutes
Paid
  • Marketing Mania
  • Track: Marketing Mania
  • Hall 7, Tech Talks

Panel discussion: Cookie List future: The impact of phasing out on your marketing data

  • With Google phasing out third party cookies on chrome browsers by end of 2022, will advertisers be able to keep up the tempo of targeted marketing?
  • Privacy preserving APIs: Impact on data-driven marketing campaigns

Speakers

Dr. Hoda Daou

GM

Annalect MENA (an Omnicom Media Group company)

United Arab Emirates

Bader Khan

Director of Digital Platforms

NEOM Tech & Digital Company

Saudi Arabia

15:00 - 16:00

15:00 – 15:30
12 October 2022 | 30 Minutes
Paid
  • Marketing Mania
  • Track: Marketing Mania
  • Hall 7, Tech Talks

Panel discussion: Digital trust: Priceless or paid?

  • Selecting the right agencies to work with you
  • Deterministic customer data and impact on privacy

Speakers

Ashish Sinha

MD - APAC & MEA

Epsilon

15:30 – 16:00
12 October 2022 | 30 Minutes
Paid
  • Marketing Mania
  • Track: Marketing Mania
  • Zaabeel Hall 7

Panel discussion: Developing consumer trust in a digitally invasive age

  • Discuss evolving consumer awareness, knowledge and preferences with regards to privacy and personalization
  • Selecting the right digital agencies to work with you

Speakers

Ian Evans

MD EMEA

United Kingdom

OneTrust

16:00 - 17:00

16:00 – 16:30
12 October 2022 | 30 Minutes
Paid
  • Marketing Mania
  • Track: Marketing Mania
  • Hall 7, Tech Talks

Fireside chat: Inclusive marketing

Speakers

Beatrice Cornacchia

Italy

Mastercard

Mimi Nicklin

Bestselling Author, Creative CEO?

Freedm

10:00 - 11:00

10:50 – 11:00
13 October 2022 | 10 Minutes
Paid
  • Marketing Mania
  • Track: Marketing Mania
  • Hall 7, Tech Talks

Welcome address

Welcoming address by MC

11:00 - 12:00

11:00 – 11:40
13 October 2022 | 40 Minutes
Paid
  • Marketing Mania
  • Track: Marketing Mania
  • Hall 7, Tech Talks

Panel discussion: Brand purpose - How do you define it?

How do you define it? Over the last few years, a rising number of consumers have gravitated toward brands that are socially conscious and transparent about how their products are impacting the world. Consumers are searching for something bigger than just being sold to or marketed a product; they want to support values and ideologies.

Speakers

Anja Petrovski

Marketing & PR Director

United Arab Emirates

Audi Volkswagen Middle East

Alex Malouf

Board Member

United Arab Emirates

P&G Alumni Foundation

Joseph Nalloor

Discipline Lead - School of Communication

United Arab Emirates

Murdoch University

Tariq Al Sharabi

MD

United Arab Emirates

Cicero & Bernay Public Relations

11:40 – 12:10
13 October 2022 | 30 Minutes
Paid
  • Marketing Mania
  • Track: Marketing Mania
  • Hall 7, Tech Talks

Panel discussion: The CMO panel

Reserved for The Marketing Society 

12:00 - 13:00

12:10 – 12:40
13 October 2022 | 30 Minutes
Paid
  • Marketing Mania
  • Track: Marketing Mania
  • Hall 7, Tech Talks

Evolutionary Psychology and the Metaverse

Speakers

Dr. Corrie Block

Owner at Paragon Consulting & Professor of Strategic Management

Monarch Business School Switzerland

12:40 – 13:10
13 October 2022 | 30 Minutes
Paid
  • Marketing Mania
  • Track: Marketing Mania
  • Hall 7, Tech Talks

Firside chat: Gender equality

Reserved for The Marketing Society 

14:00 - 15:00

14:00 – 14:30
13 October 2022 | 30 Minutes
Paid
  • Marketing Mania
  • Track: Marketing Mania
  • Hall 7, Tech Talks

Let''s Master the Jump into Mixed Reality!

In this session, you will get a glimpse of the mixed reality spectrum and get tips & tricks on how to get into this space. As a game developer / .NET developer, you may have already mastered the essential skills for making PC, mobile and console games, and you are probably familiar with working with programmers, designers and 3D artists. The game changer here is what tools support your journey into AR/VR/MR. Cross-platform tools like Mixed Reality Toolkit (MRTK) make this jump a little easier. Learn how this free, Microsoftdriven, open source project can kick start your MR exploration with enhanced volumetric UX / UI system and pre-defined components that accelerate cross-platform development in Unity. On board is a live Demo with HoloLens 2 and Meta Quest 2

Speakers

Zaid Zaim

Mixed Reality Catalyst & Microsoft MVP

Hololux GmbH

Germany

Christian Glessner

CEO

Hololux GmbH

Germany

14:30 – 15:00
13 October 2022 | 30 Minutes
Paid
  • Marketing Mania
  • Track: Marketing Mania
  • Hall 7, Tech Talks

Welcome to the Metaverse! Case studies from Deutsche Bank and AIA

Speakers

Christian Glessner

CEO

Hololux GmbH

Germany

15:00 - 16:00

15:00 – 15:40
13 October 2022 | 40 Minutes
Paid
  • Marketing Mania
  • Track: Marketing Mania
  • Hall 7, Tech Talks

Panel discussion: Championing a customer-centric culture using Martech

Sponsored session 
15:40 – 16:00
13 October 2022 | 20 Minutes
Paid
  • Marketing Mania
  • Track: Marketing Mania
  • Hall 7, Tech Talks

Executive leadership development in marketing

Speakers

LaVerne Daley

CEO, Strategist & Social Change Leader

L Global

United States of America

16:00 - 17:00

16:00 – 16:05
13 October 2022 | 5 Minutes
Paid
  • Marketing Mania
  • Track: Marketing Mania
  • Hall 7, Tech Talks

Closing remarks